Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne yeni isim sponsoru

Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne yeni isim sponsoru

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ülkede voleybolun gurur duyulacak branş olduğunu söyledi.Üstündağ, Erkekler 1. Ligi'nin yeni isim sponsorunun imza töreninde konuştu.Swissotel'de gerçekleştirilen İş Gıda...

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ülkede voleybolun gurur duyulacak branş olduğunu söyledi.

Üstündağ, Erkekler 1. Ligi'nin yeni isim sponsorunun imza töreninde konuştu.

Swissotel'de gerçekleştirilen İş Gıda sponsorluk anlaşmasında Üstündağ, "Voleybol, bu ülkenin gurur duyacağı bir branş. Bu başarının altında çok büyük emek; sponsorların, paydaşların, kulüplerin, antrenörlerin hizmeti, desteği, yol arkadaşlarımızın payı var. Erkekler 1. Lig'in ana sponsorluğu için Pizza Hut ile 2 yıllığına anlaşmaya vardık." ifadelerini kullandı.

İş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İlkem Şahin ise "Voleybola ülkemizin desteği artarak devam ediyor. Bu çorbada bir tuzumuzun olmasını istedik. İki sene önce çalışmaya başladık. Voleybola verdiğimiz desteği sürdüreceğiz." diye konuştu.

Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, İş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İlkem Şahin ve İş Gıda Genel Müdürü Esen Ergörün katılımıyla sponsorluk anlaşması imzalandı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne yeni isim sponsoru

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler