Selçuk Bayraktar, Adana TEKNOFEST alanını ziyaret etti

Selçuk Bayraktar, Adana TEKNOFEST alanını ziyaret etti

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Adana'da yarın teknoloji tutkunlarını ağırlamaya başlayacak Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) alanını ziyaret etti.Bayraktar,...

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Adana'da yarın teknoloji tutkunlarını ağırlamaya başlayacak Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) alanını ziyaret etti.

Bayraktar, yanında görevlilerle Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortaklığında düzenlenen festivale katılan kuruluşların Adana Havalimanı'ndaki etkinlik çadırlarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

Prova uçuşu gerçekleştiren SOLOTÜRK'ü izleyen Bayraktar daha sonra oluşturulan "Zaferin İzinde: Çanakkale Dijital Deneyim Alanı"nı ziyaret etti. Bayraktar, alanda Çanakkale Savaşları'nın atmosferinin yaşatıldığı simülasyonu izledi.

Bayraktar ziyareti sırasında katılımcılarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Selçuk Bayraktar, Adana TEKNOFEST alanını ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler