Sarıkamış, sonbahar renklerine büründü

Sarıkamış, sonbahar renklerine büründü

Türkiye'nin en yüksek yerleşim yerlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sonbahar mevsimiyle doğa, farklı renklere büründü.İlçedeki Karakurt deresi, 2 bin 300 rakımlı Karaurgan bölgesi ve Sarıkamış Ormanları içinde sarı, yeşil ile kızıl...

Türkiye'nin en yüksek yerleşim yerlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sonbahar mevsimiyle doğa, farklı renklere büründü.

İlçedeki Karakurt deresi, 2 bin 300 rakımlı Karaurgan bölgesi ve Sarıkamış Ormanları içinde sarı, yeşil ile kızıl tonlara bürünmüş kavak, huş ve bazı yabani meyve ağaçları güzel görüntüler oluşturdu.

Ayrıca ilçe merkezindeki bazı evlerin bahçelerindeki yabani meyve ağaçları da kış öncesi son güz renkleriyle fotoğrafçıların ilgisini çekiyor.

Amatör fotoğrafçı Enes Yılmaz, AA muhabirine, sonbaharda fotoğraf çekmenin keyfini yaşadıklarını belirterek, "Sarıkamış'ta sonbahar gerçekten çok güzel geçiyor, çok beğendim. Biz amatör fotoğrafçılar olarak fotoğraf çekmeye geldik. Bu renk uyumlarını çektik ve çok güzel kareler çıktı. Fotoğrafçılara bu kareleri kaçırmamalarını tavsiye ederim." dedi.

Doğa fotoğrafçısı Gürsoy Solmaz da ağaçların sonbahar görüntüsünün çok güzel olduğunu ifade ederek, "Sonbaharın gelmesiyle beraber doğanın renk değiştirdiğine şahit oluyoruz." diye konuştu.


Sarıkamış, sonbahar renklerine büründü

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler