Millî Savunma Bakanlığı SAHA EXPO'da 2 ülke ile askeri sağlık anlaşması imzaladı

Millî Savunma Bakanlığı SAHA EXPO'da 2 ülke ile askeri sağlık anlaşması imzaladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Karadağ Savunma Bakanı Dragan Krapovic ve Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü imzaladı.Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Karadağ Savunma Bakanı Dragan Krapovic ve Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü imzaladı.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteklediği, Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı devam ediyor.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA EXPO'da fuara katılan konuk bakanlarla görüşmeler ve ikili anlaşmalar yaptı.

Bu kapsamda Bakan Güler, Karadağ Savunma Bakanı Dragan Krapovic ile Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İş Birliği Protokolü imzaladı.

Güler, daha sonra bir araya geldiği Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile de Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü'ne imza attı.

Millî Savunma Bakanlığı SAHA EXPO'da 2 ülke ile askeri sağlık anlaşması imzaladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler