Göztepe'nin forma göğüs sponsoru "Yunusoğlu" oldu

Göztepe'nin forma göğüs sponsoru "Yunusoğlu" oldu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, forma göğüs sponsorluğu için inşaat firması Yunusoğlu ile anlaşma imzaladı.Gürsel Aksel Stadı'ndaki imza töreninde konuşan Göztepe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Ertan, İzmir'e değer katan...

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, forma göğüs sponsorluğu için inşaat firması Yunusoğlu ile anlaşma imzaladı.

Gürsel Aksel Stadı'ndaki imza töreninde konuşan Göztepe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Ertan, İzmir'e değer katan ve katkıda bulunmaya çalışan Yunusoğlu İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirtti.

İzmir'in en büyük marka değerlerinden biri olduklarını kaydeden Ertan, "İzmirli firmalar tarafından desteklenmek mutluluk verici. Kulübümüze olan yaklaşımlarından ötürü başta Yunus Yunusoğlu olmak üzere tüm Yunusoğlu Şirketler Grubu'na teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu ise İzmir’i Süper Lig'de temsil edecek Göztepe ile sponsorluk anlaşmasını imzalamaktan gurur duyduklarını belirterek, "İzmir'imizi önemsiyor, değerli topraklarına kimlik katmakla birlikte ileriye taşıyacak her adımı desteklemekten de mutluluk duyuyoruz. Yapılan anlaşmanın her iki taraf için de olumlu sonuçlar getireceğine yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Anlaşmaya göre futbol A takımı, sezon sonuna kadar tüm resmi lig ve özel müsabakalarında formaların göğüs bölümünde "Yunusoğlu" markasının logosu ile sahaya çıkacak.

Göztepe'nin forma göğüs sponsoru "Yunusoğlu" oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler