DEM Partili belediye başkanları genel merkezde bir araya geldi

DEM Partili belediye başkanları genel merkezde bir araya geldi

Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan:- "Kapatma, şantaj, tehdit siyaseti artık sona gelmiştir, son kullanma tarihi dolmuştur"

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Kapatma, şantaj, tehdit siyaseti artık sona gelmiştir, son kullanma tarihi dolmuştur." ifadesini kullandı.

Partili belediye başkanları yerel seçimi değerlendirmek üzere genel merkezde bir araya geldi.

Bakırhan, toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde barış, demokrasi, özgürlükler ve değişim iradesinin sandığa yansıdığını söyledi.

Tuncer Bakırhan, "Siyasete hiza ve ayar vermeye çalışıyorlar. Bir kez daha yineliyoruz, kapatma, şantaj, tehdit siyaseti artık sona gelmiştir, son kullanma tarihi dolmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları da yerel seçimlerde hedeflerini önemli oranda tutturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Demokratik, ekolojik, kadın özgürlükçü belediyecilik anlayışımızı sadece belediyeleri kazandığımız yerlerde değil muhalefete düştüğümüz yerlerde de en güçlü şekilde sergileyeceğiz. Biz batı illerinde yönetimlerde olduğumuz her yerde, halkın faydasına olan her çalışmaya destek olacağız ama paradigmamıza ters düşen ve toplumun yararına olmayan, kadınların, gençlerin ve emeklilerin yararına olmayan konularda da en etkin muhalefeti sürdüreceğiz."

DEM Partili belediye başkanları genel merkezde bir araya geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler