bonVeno'dan üniversite öğrencilerine destek

bonVeno'dan üniversite öğrencilerine destek

bonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan:- "Oldukça geleneksel olan bu iyilik hareketi ile binlerce öğrencimizin hayatına dokunmayı hedefliyoruz"

bonVeno, "Askıda Ne Var" sosyal girişiminin alışveriş sponsoru oldu.

Markadan yapılan açıklamaya göre, bonVeno, 2012'den beri her yıl yüzbinlerce üniversite öğrencisine ücretsiz ürün ve hizmet, kültür-sanat-spor etkinlik biletleri, burs, eğitim gibi farklı alanlarda imkanlar sağlayan "Askıda Ne Var"ın alışveriş sponsorluğunu üstlendi.

Bu kapsamda bonVeno, üniversite öğrencilerinin gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri alışverişlerinde destek olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen bonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan, gençlere destek olmayı en önemli sosyal sorumluluklarından biri olarak gördüklerini ifade etti.

Üstlendikleri sorumlulukla, üniversite eğitimleri için yurtlarına ya da evlerine dönen ancak yeme içme ve temel ihtiyaç malzemelerini karşılamakta zorlanan öğrencilere katkıda bulunmayı istediklerini belirten Özkan, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda, çeşitli ürün ve hizmetlerin üniversite öğrencilerine ücretsiz ve avantajlı sunulmasını sağlayan 'Askıda Ne Var' girişimi ile bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile çeşitli kampanyalar yürüteceğiz. Metro markalı ürünlerimizi de dahil ederek, mağazalarımızda yer alan çeşitli yiyecek-içecekleri, hem de günlük hayatlarında işe yarayabilecek gıda dışı ürünleri askıya bırakmak gibi çeşitli planlarımız bulunuyor. Oldukça geleneksel olan bu iyilik hareketi ile binlerce öğrencimizin hayatına dokunmayı hedefliyoruz."​​​​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler