Kağıthane'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Kağıthane'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçunun önlenmesi ve şüpheli şahısların yakalanması...

Kağıthane'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçunun önlenmesi ve şüpheli şahısların yakalanması için ilçe genelinde çalışma yürüttü.

Çalışma kapsamında kimlik bilgileri tespit edilen şüpheli M.İ.Ö.'nün (35) Tuzla'dan getirdiği uyuşturucu maddelerin Kağıthane'de ticaretini yaptığı tespit edildi.

Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi yakaladı.

Adresteki aramada, 10 kök halinde 815 gram kenevir, 220 gram marihuana, 1,75 gram kenevir tohumu, 6 şişe kimyasal sıvı, 2 nemölçer cihaz, 2 hassas terazi, 2 cep telefonu ve çok sayıda şeffaf klipsli poşet ele geçirildi.

Şüphelinin sorgulamasında, "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "hırsızlık" suçlarından kaydı bulunduğu, "tehdit" ve "hakaret" suçlarından da aranması olduğu anlaşıldı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri