Golf tutkunları Limak Kemer Golf Cup'ta buluştu

Limak Kemer Golf Cup 2024 ödülleri düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Limak, golf sporuna verdiği desteği "Limak Kemer Golf Cup 2024" ile sürdürüyor. Kemer Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya...

Limak Kemer Golf Cup 2024 ödülleri düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Limak, golf sporuna verdiği desteği "Limak Kemer Golf Cup 2024" ile sürdürüyor. Kemer Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvaya Limak Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Erhan Kamışlı, Hasan Akçakaylıoğlu, Mehmet Ziylan, Serra Tokar, Beyhan Goldman Benardete'nin yanı sıra iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 240 oyuncu katıldı.

İki gün boyunca süren etkinlik, Türkiye'de golf sporuna ilgiyi artırması açısından öne çıkıyor.

Erkeklerde Selim Evrengil, kadınlarda ise Çağla Metin Gross birincisi unvanının sahibi olurken, ödülleri Özdemir tarafından takdim edildi.

Junior kategorisinde Gross birincisi Can Marko Özdemir ve miniklerde Gross birincisi Ayşe Mina Gündoğar da kazananlar arasına isimlerini yazdırdı. Etkinlik ödül töreni sonrası Melsum Erdost ve Mest Band konseriyle devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri