Galatasaray, Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, müsabakanın hazırlıklarına devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.İlk...

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, müsabakanın hazırlıklarına devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

İlk bölümü basına açık olarak yapılan idmana sakatlığı bulunan Barış Alper Yılmaz, sağlık sebebiyle tedbir amaçlı dinlendirilen Kerem Demirbay ve Michy Batshuayi ile milli takımlardan geç dönen futbolcular katılmadı. Kerem Demirbay ve Batshuayi'nin yarın takımla birlikte çalışacağı belirtildi.

Futbol A takım doktoru Yener İnce, Barış Alper Yılmaz'ın milli takımdan sakat döndüğünü belirterek "Çok anormal bir sakatlığı yok ancak tedavisine başladık. En hızlı şekilde iyileşmesi için çalışıyoruz. Süre vermiyorum ancak olursa Antalyaspor maçına yetiştirmek için uğraşıyoruz." açıklamasını yaptı.

Antrenman sırasında 19 Ekim'de 51 yaşına girecek teknik direktör Okan Buruk'un doğum günü kutlandı.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 çalışmasıyla devam etti. Futbolcular daha sonra iki gruba ayrılıp pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Antalyaspor maçının taktiği üzerinde duruldu.

Sarı-kırmızılı takım, yarın saat 18.00'de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri