Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Mersin'de temaslarda bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Mersin'de temaslarda bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Mersin'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.Tarıkdaroğlu, kentteki programları kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Naci Yılmaz ve diğer...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Mersin'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Tarıkdaroğlu, kentteki programları kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Naci Yılmaz ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Tarıkdaroğlu, hizmet binasını gezdi.

Zafer Tarıkdaroğlu, kurum personeliyle basına kapalı toplantı da gerçekleştirdi. Görüşmede, müdürlük bünyesindeki faaliyetlere ilişkin değerlendirmeler yapıldı, fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Nihat Sözmen Engelli Bakım Merkezi'ne geçen Tarıkdaroğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı, burada tedavi görenlerle sohbet etti, gençlerle langırt oynadı.

- Yapımı tamamlanan çocuk evleri sitesinde inceleme

Tarıkdaroğlu, Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde açılışı için hazırlıkları süren yeni çocuk evleri sitesinde de incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanan alanı gezen Tarıkdaroğlu, çalışmalara ilişkin brifing aldı.

Ardından geçtiği Otizm Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini inceleyen Tarıkdaroğlu, tedavi gören otizmli çocuklarla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, Mersin'de temaslarda bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler